Sigla
Login
Cos cumparaturi
0721.327.777
Sistem CO2 pentru acvariu, JBL ProFlora m601/set Sistem CO2 pentru acvariu, JBL ProFlora m601/set 1

Sistem CO2 pentru acvariu, JBL ProFlora m601/set

Adauga in wishlist

Producator: JBL

Cod: 6302000
Pret: 979.99 LEI
Transport gratuit
Adauga

Comenzi telefonice
0721327777
  


JBL ProFlora m601/set

Sistem complet cu: cilindru cu stand de CO   500 g , reductor de presiune, difuzor CO ₂ JBL Taifun 270 mm, 2 m furtun de CO ₂, clapetă de retinere CO , emisiile de CO / pH-ul de test permanent.

Reductor de presiune profesional cu pre-set pe presiunea de lucru (= Nu este necesară ajustarea, dar este posibil dacă este necesar) si 2 manometre de presiune care afisează presiunea reziduală din cilindru si setul de presiunea de lucru (poate fi adaptat la sistemul de unică folosintă).

Noul sistem JBL ProFlora CO ₂ satisface toate dorintele entuziastilor de acvaristica si ai comertul de specialitate prin:

1. Un sistem de CO , care poat fi convertit de la utilizarea cu butelii de unica folosinta (u-sistem) la utilizarea de butelii reîncărcabile (m-sistem) în doar câteva secunde.

2. Difuzorul extensibil  CO   JBL Taifun: ori de câte ori aveti nevoie de mai mult CO2, fie datorita plantării mai dense, a marimii acvariului, sau pentru că un nivel de pH mai mic este necesar: Taifun JBL poate fi extins cu usurintă cu un cost foarte mic. Nu este necesara cumpararea unui difuzor mai mare.

3. Solutie completă: îngrăsământ lichid (JBL Ferropol) si îngrăsământ de zi cu zi (JBL Ferropol 24) deja incluse cu orice ProFlora JBL CO ₂ u sau m achizitionate. CO ₂ în sine nu este suficient pentru cresterea luxurianta a plantelor.

4. Noul regulator de presiune JBL ProFlora u001/m001: acum se potriveste cu buteliile de unică folosintă, precum si cu buteliile reîncărcabile (nu mai trebuie sa demontati sau să eliminati o piulita de blocare), presiunile de operare pentru pre-stabilire pot fi acum ajustate, dacă este necesar .

Dimensiuni : 450/465/135 mm