Sigla
Login
Cos cumparaturi
0721.327.777
Acvariu Juwel Trigon 190 Maron Acvariu Juwel Trigon 190 Maron 1

Acvariu Juwel Trigon 190 Maron

Adauga in wishlist

Producator: Juwel

Cod: 19795
Pret: 2360.00 LEI
Transport gratuit
Adauga

Comenzi telefonice
0721327777
  


O setare perfectă: JUWEL TRIGON 190

O iluzie de profunzime într-o formă impresionanta - TRIGON 190 se imbina armonios si perfect în orice colt al camerei, creând o oază de liniste pentru întreaga familie.

Cadrul său de bază asigură pozitionarea în conditii de sigurantă si vă permite să configurati acvariu cu usurintă, fără a avea nevoie de suporti.Manopera realizata de muncitorii germani, materialele de inalta calitate si tehnologia de reglare, asigura o durata de viata mai lunga pentru Trigon 190.

Date Tehnice :

Dimensiuni : 98,5 x 70 x 60 cm

Greutate : 41.5 Kg

Capacitate : ca. 190 Litri

Accesorii incluse :

Un deliciu pentru ochi:  Sistemul de iluminat JUWEL High-Lite T5

Luminozitate stralucitoare si de crestere excelenta a plantelor este ceea ce veti obtine cu High Lite T5.

Lungimea tuburilor fluorescente High-Lite este ajustată individual la dimensiunea acvariilor JUWEL, care garantează luminozitatea pentru TRIGON 190 cu o putere de intrare de 2x28 Watt .

Sistemul de iluminare High-Lite pentru  TRIGON 190 ​​înseamnă va permite sa lucrati in acvariu, chiar si atunci când iluminarea este pornită.

Unitatea de iluminare cu ultrasunete sudate este 100% rezistent la apă, în conformitate cu standardele de sigurantă europene de top si este certificat TÜV / GS .

 

 

http://www.juwel-aquarium.de/out/juwel/src/images/all/icon_filter-heater_small.png  Bioflow 3.0 Sistem de filtrare si încălzire.

 

 

Pentru o filtrare optima, TRIGON 190 este echipat cu o pompa performanta Bioflow 3.0. Acest filtru intern combină eficienta cu siguranta si formează o piesa centrala pentru orice acvariu JUWEL.Acesta functionează pe principiul "Apa ar trebui să rămână în acvariu!" si este cel mai sigur mod de filtrare pentru un acvariu.Bioflow 3.0 vine echipat cu cinci medii de filtrare de înaltă performantă si o pompa de circulatie Eccoflow linistită, dar puternica de 600 l/h.

Incalzitorul reglabil Juwel de 200 Watt, este perfect integrat in sistemul de filtrare Bioflow 3.0, asigura temperatura optima pentru TRIGON 190.

Deoarece folosesc materiale de top, contacte din argint si sticla borosilicat rezistenta la soc, incalzitoarele Juwel reglabile indeplinesc cele mai inalte standarde atat de functionare cat si de siguranta, fiind certificate TÜV / GS .

Optional se poate achizitiona si standul de podea.